• nl

Audits

Onze projectmanagers verrichten ook inspecties en audits bij levensmiddelenbedrijven in zowel binnen- als buitenland. Zij zijn gedreven in hun vak en beschikken over ruime ervaring, kennis en kunde en weten exact hoe zij een inspectie, interne, supplier- of certificeringsaudit moeten aanpakken. Dit beperkt uw risico’s en verkleint de risico’s op onregelmatigheden tijdens certificeringsaudits, klantbezoeken en NVWA audits.

Normen & Eisen

Wij weten exact wat van u verwacht wordt. Zo zijn wij op de hoogte van wat de NVWA, GFSI norm of (internationale) partijen als Albert Heijn, Tesco en KFC eisen. Daardoor kunnen wij bepalen waar uw proces aan de eisen voldoet en waar een aanpassing noodzakelijk is. Hierdoor kunt u grote stappen maken.

Interne audits

In onder meer de BRC, IFS en FSSC 22000 en HACCP eisen wordt gesteld dat de verplichte interne audit door een onafhankelijke partij moet worden verricht. Onze auditoren zijn volledig onafhankelijk en op de hoogte van de voedselveiligheidsschema’s. Zij kijken met andere ogen naar uw bedrijf waardoor zij aandacht hebben voor de zwakkere processchakels en risico’s in kaart worden gebracht.
Wanneer u te maken heeft met onaangekondigde audits vanuit de Certificerende Instelling, dan kunnen wij de interne audit hierop aanpassen in de vorm van een onaangekondigde – test – audit. Dit doen wij door middel van een mystery guest.

Leveranciersaudits

U en uw klanten willen zeker zijn van de kwaliteit en voedselveiligheid van de producten die in het voortraject worden geproduceerd. Daarom houden wij ook leveranciersaudits in binnen- en buitenland. Deze audits geven een compleet beeld van de prestaties van uw leveranciers. Het geeft niet alleen een beeld van eventuele tekortkomingen en mogelijke risico’s, maar ook van de sterke punten en verbeteracties van uw leverancier.

Certificeringsaudits

Onze medewerkers hebben de ervaring en de opleidingsachtergrond om certificeringsaudits zoals BRC, IFS en FSSC 22000 te begeleiden. Door kennis van de betreffende norm kunnen zij de specifieke vragen van de auditor vertalen naar een voor u begrijpelijke instructie. Onze medewerkers vertegenwoordigen de belangen van uw organisatie en kunnen de auditor begeleiden gedurende de audit. Maar ook naderhand helpen wij u graag met onze nazorg.

Mystery guest

U kunt er ook voor kiezen om uw organisatie te laten auditen door het inzetten van een mystery guest. Deze mystery guest zal op een niet afgesproken en onverwacht moment, in samenspraak met opdrachtgever, uw organisatie controleren. Onze auditoren zijn volledig op de hoogte van de voedselveiligheidsschema’s en beoordelen de situatie in uw bedrijf. Deze audit geeft u inzicht in de huidige situatie en eventuele verbeterpunten van uw organisatie.

 

 

audits Quality Assurance boxarrow-up

Meer informatie

Bent u benieuwd wat onze auditoren en inspecteurs voor uw audits kunnen betekenen? Neem dan nu contact op via het formulier.

Neem contact op Bekijk alle projecten
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
Bureau voor Kwaliteitszorg gaat verder als Normec Quality Assurance

Bureau voor Kwaliteitszorg heet vanaf 1 juli Normec Quality Assurance. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Onze ervaren QA-specialisten ondersteunen u bij implementatie en onderhoud van BRC, FSSC 22000, IFS, ISO 22000 en HACCP. Uw kwaliteit, voedselveiligheid, duurzaamheid en geautomatiseerde QA-oplossingen zijn bij onze professionals in goede handen.

Sluiten