• Nederlands

Certificering

Wanneer een bedrijf aan de specifieke eisen van de standaard voldoet kan het systeem veelal worden gecertificeerd of worden erkend door een certificerende Instelling. Tijdens een audit wordt beoordeeld of een organisatie niet alleen in theorie (handboek) maar ook in de praktijk aan de normeisen voldoet.

Begeleiding

De keuze voor een certificaat, keurmerk of een combinatie hiervan, hangt in sterke mate af van de markten die je in het binnen- of buitenland bedient en van je ambitie als bedrijf. Wij maken graag hierin met je een overwogen en juiste afweging.
Wij verzorgen samen met je de implementatie, certificering en handhaving van de door jouw gewenste systemen. Daarbij gaat, naast het samenstellen van het handboek, aandacht uit naar het creëren van bewustwording en draagvlak bij de mensen die met het systeem werken. Hierbij wordt altijd gewerkt aan de structurele verbetering van jouw organisatie en de bijbehorende processen. Wij zorgen er voor dat hetgeen wij samenstellen en implementeren, past bij jouw bedrijf.

Certificering Quality Assurance boxarrow-up

Meer informatie

Wil je weten hoe jouw bedrijf in aanmerking komt voor een certificering? Neem dan nu contact op via het formulier.

Neem contact op Bekijk alle projecten
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
Bureau voor Kwaliteitszorg gaat verder als Normec Quality Assurance

Bureau voor Kwaliteitszorg heet vanaf 1 juli Normec Quality Assurance. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Onze ervaren QA-specialisten ondersteunen u bij implementatie en onderhoud van BRC, FSSC 22000, IFS, ISO 22000 en HACCP. Uw kwaliteit, voedselveiligheid, duurzaamheid en geautomatiseerde QA-oplossingen zijn bij onze professionals in goede handen.

Sluiten