• Nederlands

Consultancy

Het projectmatig implementeren, verbeteren, structureren en handhaven van bedrijfsprocessen staat centraal bij Normec Quality Assurance. Samen met de opdrachtgever bepalen wij de doelstellingen en brengen die op basis van een vooropgesteld plan ten uitvoer. Hierdoor weet je altijd waar je aan toe bent. Doordat specialisten voor je aan het werk zijn worden projecten altijd succesvol doorlopen.

Implementatie

De implementatie en handhaving van een voedselveiligheidssysteem als BRC, IFS, FSSC 22000 of HACCP is voor ons dagdagelijkse business. Wij kunnen je tevens helpen bij het verkrijgen van bekende productkeurmerken als het Beter Leven sterrensyteem, MSC, QS of Halal. Wij zorgen er stap voor stap voor dat jouw bedrijf aan de normeisen voldoet waarna het systeem wordt gecertificeerd door een Certificerende Instelling.

Risico-analyse

De risico-analyse is de basis voor het handboek. Per productgroep zijn alle gevaren uitgezet, inclusief onderbouwing en ernst-factor. Aan de hand van deze gegevens kan je grondstofgevaren van je product onderkennen en beheersmaatregelen opstellen.

Op locatie

Omdat wij praktijkgericht zijn, worden onze projecten (bij voorkeur) op de productielocatie van de opdrachtgever uitgevoerd. Hierdoor kan je tussendoor allerhande vragen stellen over het project en treedt onze medewerker op als coach en klankbord. Uiteraard word je tussentijds op de hoogte gesteld over de projectvoortgang.

consultancy quality assurance boxarrow-up

Meer informatie

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op via het formulier.

Neem contact met ons op Bekijk onze projecten
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
Bureau voor Kwaliteitszorg gaat verder als Normec Quality Assurance

Bureau voor Kwaliteitszorg heet vanaf 1 juli Normec Quality Assurance. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Onze ervaren QA-specialisten ondersteunen u bij implementatie en onderhoud van BRC, FSSC 22000, IFS, ISO 22000 en HACCP. Uw kwaliteit, voedselveiligheid, duurzaamheid en geautomatiseerde QA-oplossingen zijn bij onze professionals in goede handen.

Sluiten