• Nederlands

Flexibele inzet

Het inzetten van deskundige medewerkers op momenten dat dit nodig is, is een kostenbesparende oplossing waarbij de kwaliteit omhoog gaat. Heb je behoefte aan tijdelijke ondersteuning? Wij kunnen elke medewerker met elk gewenst niveau en werkervaring bieden. Onze flexibele QA en QC inzet garandeert de continuïteit bij jouw bedrijf. 

Flexibele QA en QC inzet

De kwaliteitseisen in de voedingsmiddelenindustrie zijn steeds uitgebreider en wetten, regels en voedselveiligheidsnormen wijzigen continu. Door de toenemende druk op kwaliteits- en voedselveiligheidsvraagstukken is er steeds meer behoefte aan een helpende hand van een kwaliteitsmanager die direct inzetbaar is. Wij hebben hoogopgeleide QA-specialisten in dienst, die ook als meewerkend coach naar de productie optreden. Hij of zij werkt bijvoorbeeld acht uur per week mee aan complexe vraagstukken. In andere gevallen is onze projectmanager een soort achtervang wanneer tijdelijk meer capaciteit nodig is.

Het inzetten van deskundige medewerkers op momenten dat dit nodig is, is een kostenbesparende oplossing waarbij de kwaliteit omhoog gaat. Heb je behoefte aan tijdelijke ondersteuning? Dan bieden de interim oplossingen van Normec Quality Assurance uitkomst. Wij kunnen elke medewerker met elk gewenst niveau en werkervaring bieden.

Interimoplossing

Om procesbeheersing in de levensmiddelenindustrie op de juiste wijze te kunnen uitvoeren, zijn continuïteit en deskundigheid een vereiste. Ook indien er behoefte is aan tijdelijke ondersteuning als gevolg van capaciteitsuitbreiding, langdurige ziekte, een zwangerschap of een nog niet ingevulde vacature kunnen wij je tijdelijk ondersteunen met een interim specialist.

 

consultancy quality assurance boxarrow-up

Meer informatie

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op

Neem contact op Bekijk hier onze projecten
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
Bureau voor Kwaliteitszorg gaat verder als Normec Quality Assurance

Bureau voor Kwaliteitszorg heet vanaf 1 juli Normec Quality Assurance. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Onze ervaren QA-specialisten ondersteunen u bij implementatie en onderhoud van BRC, FSSC 22000, IFS, ISO 22000 en HACCP. Uw kwaliteit, voedselveiligheid, duurzaamheid en geautomatiseerde QA-oplossingen zijn bij onze professionals in goede handen.

Sluiten