• Nederlands

QA Excellence

Elk bedrijf wil graag het maximale uit zijn productieproces en werknemers te halen. Helaas gaat dit niet altijd zonder slag of stoot. Wij begrijpen als geen ander hoe complex het kan zijn een efficiënt productiebeleid uit te voeren. Zo heeft ieder bedrijf te maken met strenge eisen en wensen van de klant. Er is vaak sprake van margedruk en bedrijven moeten voldoen aan specifieke kwaliteitsnormen. Het maken van fouten en het nemen van corrigerende en preventieve maatregelen kost tijd en geld.

Waarom QA Excellence?

Er komt veel kijken bij bedrijfsvoering, daarom blijft het continu zoeken naar de juiste balans tussen tijd, geld en flexibiliteit. Hierdoor schiet de juiste aandacht voor kwaliteit er soms bij in. Vooraf en tijdens certificeringsaudits is de tijdsdruk vaak hoog, waardoor ‘continu verbeteren’ niet altijd de aandacht krijgt die nodig is.
Al deze factoren kunnen ervoor zorgen dat de focus binnen uw bedrijfsvoering ongewild komt te liggen op de dagelijkse operationele problemen in plaats van structurele verbetering. Dit is jammer, want het resultaat hiervan is een verspilling van tijd, kosten en producten. De grote vraag is dus: welke veranderingen zijn nodig voor de meest efficiënte productie en waar begin je?
Om u te helpen uw focus te verleggen en terugkerende, structurele problemen op te lossen, zetten wij onze kundige projectmanagers in middels QA Excellence. We streven hierbij naar het hoogst haalbare niveau op het gebied van kwaliteit en efficiënt produceren.
Door het uitzoeken en analyseren van de achterliggende oorzaken van knelpunten, pakken we problemen bij de wortel aan. Onze kundige QA-managers begeleiden u vervolgens bij het implementeren van de juiste veranderingen.

Onze aanpak

Vaak worden zichtbare problemen opgelost door direct met een op dat moment ‘logische’ oplossing te komen. Hierdoor worden dieperliggende oorzaken van een afwijking soms over het hoofd gezien waardoor het probleem zich blijft voordoen.
De eerste stap binnen onze aanpak is dan ook het analyseren van de huidige situatie en het zoeken naar de grondoorzaak.
Ieder project is uniek en zo gaan wij daar ook mee om. Binnen elke fase van het QA-Excellence project betrekken wij de medewerkers van uw bedrijf, want interne betrokkenheid zorgt voor het beste resultaat. We ondersteunen bij oplossingen dan ook in alle lagen van de organisatie en denken van boven (het management) naar beneden (de werkvloer) en andersom.

 

 

consultancy quality assurance boxarrow-up

Meer informatie

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op

Neem contact op Bekijk onze projecten
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
Bureau voor Kwaliteitszorg gaat verder als Normec Quality Assurance

Bureau voor Kwaliteitszorg heet vanaf 1 juli Normec Quality Assurance. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Onze ervaren QA-specialisten ondersteunen u bij implementatie en onderhoud van BRC, FSSC 22000, IFS, ISO 22000 en HACCP. Uw kwaliteit, voedselveiligheid, duurzaamheid en geautomatiseerde QA-oplossingen zijn bij onze professionals in goede handen.

Sluiten