• Nederlands

Trainingen

Wil je nieuwe kennis op doen op het gebied van productkwaliteit en voedselveiligheid in de voedingsmiddelenindustrie? Of wil je jouw kennis opfrissen? Je kan bij ons terecht voor zowel open inschrijving trainingen, E-learning trainingen en opleidingen. Wij kunnen ook samen met jou een persoonlijk opleidingsplan samenstellen.

Verschillende trainingen

De trainingen worden gegeven door Normec Training & Education. Alle trainingen zijn gericht op voedselveiligheid en kwaliteitszorg, maar ook op persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast kan je kiezen uit verschillende trainingsvormen: open inschrijving, incompany, maatwerk en bleanded learning.

Voor wie?

De verschillende trainingen zijn geschikt voor medewerkers en kwaliteitsmanagers van kleine, middelgroot en grote bedrijven binnen de foodsector. We bieden meerderen trainingen aan. Zo hebben we trainingen zoals: interne auditvaardigheden, HACCP, leidinggeven en listeria. Op deze manier is er voor elk bedrijf een bijpassende training. Wil je een training speciaal voor jouw medewerkers? Dan kan je ook bij ons terecht voor maatwerk. Zo sluit de speciaal voor jou ontwikkelde training precies aan bij jouw bedrijf.

E-learningen

Individueel jouw medewerkers trainen op een door jou gewenste locatie en datum? Daar is E-learning perfect voor. E-learning staat voor het digitaal opleiden van jouw medewerkers en heeft meerdere voordelen. Bijvoorbeeld het aanbieden in meerdere talen. Ook E-learningen kunnen wij op maat maken voor jouw bedrijf!

Meer informatie en inschrijven?

Inschrijven voor één van onze trainingen? Klik dan hier om alle trainingen te bekijken en je in te schrijven. Heb jij specifieke wensen voor jouw bedrijf? Voor vragen kan je contact opnemen met Normec Training & Education via  073 553 06 75.

header Quality assurance & quality control boxarrow-up

Meer informatie

Voor vragen over de training kan je contact opnemen met Normec Training & Education via  073 553 06 75.

Neem contact op
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
Bureau voor Kwaliteitszorg gaat verder als Normec Quality Assurance

Bureau voor Kwaliteitszorg heet vanaf 1 juli Normec Quality Assurance. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Onze ervaren QA-specialisten ondersteunen u bij implementatie en onderhoud van BRC, FSSC 22000, IFS, ISO 22000 en HACCP. Uw kwaliteit, voedselveiligheid, duurzaamheid en geautomatiseerde QA-oplossingen zijn bij onze professionals in goede handen.

Sluiten