• nl

Uitbesteding QA

Het uitbesteden van diensten is een strategische maar vaak lastige keuze; is de kwaliteit gewaarborgd, wat kost het en wat levert het me op? Indien u ervoor kiest om uw kwaliteitsafdeling uit te besteden aan Normec Quality Assurance wordt niet alleen de continuïteit, maar ook de kennis en kunde gewaarborgd.

Deeltijddetachering

Via deeltijddetachering leveren wij u een professional van middelbaar, hoger of academisch niveau die bekend is met uw branche en altijd op de hoogte is van de wet- en regelgeving. Wij kunnen u ondersteuning bieden bij zowel Quality Control als Quality Assurance. Deeltijddetachering houdt voor ons in dat u voor een bepaald aantal uren per periode de arbeid, kennis en kunde van onze medewerker inkoopt. Hierdoor vergroot u (tijdelijk) de capaciteit waardoor u zelfs een fulltime medewerker uitspaart.

Formule

Het vinden van de juiste kwaliteitsmanagers blijkt vaak lastig. Als u Normec Quality Assurance inschakelt nemen wij deze zorgen voor u weg. U bent verzekerd van de juiste persoon op de juiste plek en wij garanderen dat uw kwaliteitsmanagement wordt uitgevoerd op het hoogste niveau.
Samen bepalen we de benodigde uren. Daarna wordt een bijpassende specialist geselecteerd. De specialist verricht zijn werkzaamheden met onze doordachte methodieken. Jaarlijks wordt een update gedaan. Naar aanleiding daarvan wordt het benodigde aantal uren bijgesteld.

Automatisering

U kunt er ook voor kiezen om uw kwaliteitssysteem te automatiseren. Er zijn verschillende mogelijkheden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het kwaliteitshandboek te digitaliseren. Aanpassingen worden overal direct doorgevoerd en door een automatische versiebeheer werkt elke medewerker met de laatste versie. Ook is het mogelijk om met behulp van een tablet op een makkelijke en efficiënte manier inspecties digitaal te plannen, uit te voeren en op te volgen. Actiepunten zijn direct online beschikbaar en kunnen direct worden toegekend aan medewerkers. Door het kwaliteitssysteem te automatiseren, bespaart u tijd. Dit alles kan met de software van Normec CareNet Online. Lees hier meer over het automatiseren van uw kwaliteitssysteem.

QA software boxarrow-up

Meer informatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op

Neem contact op Bekijk onze projecten
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
Bureau voor Kwaliteitszorg gaat verder als Normec Quality Assurance

Bureau voor Kwaliteitszorg heet vanaf 1 juli Normec Quality Assurance. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Onze ervaren QA-specialisten ondersteunen u bij implementatie en onderhoud van BRC, FSSC 22000, IFS, ISO 22000 en HACCP. Uw kwaliteit, voedselveiligheid, duurzaamheid en geautomatiseerde QA-oplossingen zijn bij onze professionals in goede handen.

Sluiten