• nl

AIB international

American Institute of Baking (AIB) International is met name bedoeld voor de bakkerij sector maar richt zich eigenlijk op de gehele verwerkende voedingsmiddelenindustrie. De basis van de AIB standaard is GMP (Good Manufacturing Practices). De norm streeft naar het borgen van de voedselveiligheid in de keten door het evalueren van voedselveiligheidsrisico’s en constante verbetering.  

Deze norm biedt technische ondersteuning en training. Door middel van inspecties, AIB audits, bijeenkomsten en opleidingen wordt een hoger voedselveiligheid niveau bereikt. Meer informatie over American Institute of Baking kan je vinden op www.aibonline.org.

Training AIB

Als producent kan je te maken krijgen met klanten die verlangen dat je voldoet aan de AIB norm. In dat geval is de AIB training van Normec Training & Education een goede verdieping. Je krijgt een totaalbeeld van de eisen waar je aan moet voldoen en leert deze te vertalen naar de praktijk.

AIB certificering

Wil je de AIB norm implementeren en het AIB certificaat behalen? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij jou langs om je te informeren.

© 2019 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
Bureau voor Kwaliteitszorg gaat verder als Normec Quality Assurance

Bureau voor Kwaliteitszorg heet vanaf 1 juli Normec Quality Assurance. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Onze ervaren QA-specialisten ondersteunen u bij implementatie en onderhoud van BRC, FSSC 22000, IFS, ISO 22000 en HACCP. Uw kwaliteit, voedselveiligheid, duurzaamheid en geautomatiseerde QA-oplossingen zijn bij onze professionals in goede handen.

Sluiten