• nl

BRC Packaging and Materials

De BRC/IoP standaard voor Packaging and Packaging Materials versie 5 is ontwikkeld voor alle bedrijven die verpakkingsmateriaal produceren voor alle typen producten, van voedings- tot consumentenproducten en op alle levels: primair, secundair en tertiair. Deze standaard is door de GFSI erkend.  

De standaard bevat zes hoofdstukken:

  • Senior management betrokkenheid
  • Gevaren- en risicomanagement systeem
  • Productveiligheid en kwaliteitsmanagement
  • Locatie standaarden
  • Product en proces controle
  • Personeel

De modules Verhandelde Producten en Milieu Bewustheid kunnen vrijwillig worden opgenomen in de standaard. BRC Packaging and Materials is ontwikkeld ter bescherming van de consument en om retailers en fabrikanten van verpakkingsmaterialen te helpen bij het voldoen aan de wettelijke verplichtingen. Naast het verbeteren van productveiligheid helpt de standaard ook om afval, klachten, recalls en geweigerde producten te verminderen. Meer informatie over BRC Packaging and Packaging Materials kan je vinden op www.brcglobalstandards.com

Wil je de BRC Packaging and Packaging Materials norm implementeren? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om je te informeren.

© 2019 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
Bureau voor Kwaliteitszorg gaat verder als Normec Quality Assurance

Bureau voor Kwaliteitszorg heet vanaf 1 juli Normec Quality Assurance. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Onze ervaren QA-specialisten ondersteunen u bij implementatie en onderhoud van BRC, FSSC 22000, IFS, ISO 22000 en HACCP. Uw kwaliteit, voedselveiligheid, duurzaamheid en geautomatiseerde QA-oplossingen zijn bij onze professionals in goede handen.

Sluiten