• nl

IFS Global Markets Food

IFS Global Markets Food is een gestandaardiseerd voedselbeoordelingsprogramma voor retailers, als ook voor merkproducten van de industrie. Het programma ondersteunt kleine en/of minder ontwikkelde bedrijven bij de ontwikkeling van hun voedsel- veiligheidssystemen en de eerste stap in de richting van de implementatie van de IFS Food Standard.

Het programma bevat checklisten op verschillende niveaus en een beoordelingsprotocol om geleidelijk tot een continu verbeterproces en de implementatie van een volledige voedsel- veiligheidssysteem te komen. Het uiteindelijke doel is het op termijn behalen van het IFS Food certificaat.

Wil je het IFS Global Markets Food programma implementeren? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om je te informeren.

© 2019 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
Bureau voor Kwaliteitszorg gaat verder als Normec Quality Assurance

Bureau voor Kwaliteitszorg heet vanaf 1 juli Normec Quality Assurance. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Onze ervaren QA-specialisten ondersteunen u bij implementatie en onderhoud van BRC, FSSC 22000, IFS, ISO 22000 en HACCP. Uw kwaliteit, voedselveiligheid, duurzaamheid en geautomatiseerde QA-oplossingen zijn bij onze professionals in goede handen.

Sluiten