• Nederlands

Keten Duurzaam Rundvlees

Keten Duurzaam Rundvlees (KDR) is een samenwerkingsverband tussen de Nederlandse vleesveehouder, de slachterij, de grossier, de slager, de supermarkt en overige afnemers van rundvee afkomstig van vleesrassen gehouden ten behoeve van de roodvleesproductie.

Iedere schakel garandeert dat het vlees geproduceerd, geslacht en verwerkt is volgende geldende wet- en regelgeving.

Er zijn vier transparante uitgangspunten:

  • Dierenwelzijn
  • Duurzaamheid
  • Hoge kwaliteit
  • Gehouden in Nederland

Bedrijven kunnen zich laten certificeren als ze aan alle criteria voldoen die staan omschreven in het KDR Kwaliteitshandboek. Een onafhankelijke certificerende instelling zal controleren of aan alle criteria wordt voldaan en verleent erkenning namens de Stichting KDR. Producten zijn te herkennen aan het Keten Duurzaam Rundvlees logo. Meer informatie: www.ketenduurzaamrundvlees.nl

Keten Duurzaam Rundvlees implementeren? Wij kunnen je ondersteunen bij het implementeren van de voor jou van toepassing zijnde normelementen van Keten Duurzaam Rundvlees, zoals de eisen voor hygiëne, huisvesting en voeding. Neem contact met ons op.

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
Bureau voor Kwaliteitszorg gaat verder als Normec Quality Assurance

Bureau voor Kwaliteitszorg heet vanaf 1 juli Normec Quality Assurance. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Onze ervaren QA-specialisten ondersteunen u bij implementatie en onderhoud van BRC, FSSC 22000, IFS, ISO 22000 en HACCP. Uw kwaliteit, voedselveiligheid, duurzaamheid en geautomatiseerde QA-oplossingen zijn bij onze professionals in goede handen.

Sluiten