• nl

Rainforest Alliance

Rainforest Alliance is een internationale non-profit organisatie die ecosystemen en mensen en dieren die daarvan afhankelijk zijn beschermt. Zij hechten waarde aan de bescherming van het regenwoud en het welzijn en inkomen van arbeiders.  

Het Rainforest Alliance keurmerk is een internationaal erkend keurmerk en toont de inspanningen op gebied van arbeidsomstandigheden, milieu en natuurbehoud voor producten uit gebieden waar regenwoud groeit.

Om gecertificeerd te worden dienen boeren aan 200 eisen te voldoen op het gebied van natuurbehoud, waterbehoud en bosbeheer. Daarnaast dienen werknemers op plantages minstens het minimumloon te krijgen als ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden waarin een veilige leefomgeving is opgenomen. Meer informatie : www.rainforest-alliance.org

Rainforest Alliance implementeren? Wij kunnen je ondersteunen bij het implementeren van de voor jouw van toepassing zijnde normelementen van Rainforest Alliance, zoals de eisen voor milieu en arbeidsvoorwaarden. Neem contact met ons op.

© 2019 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
Bureau voor Kwaliteitszorg gaat verder als Normec Quality Assurance

Bureau voor Kwaliteitszorg heet vanaf 1 juli Normec Quality Assurance. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Onze ervaren QA-specialisten ondersteunen u bij implementatie en onderhoud van BRC, FSSC 22000, IFS, ISO 22000 en HACCP. Uw kwaliteit, voedselveiligheid, duurzaamheid en geautomatiseerde QA-oplossingen zijn bij onze professionals in goede handen.

Sluiten