• nl

RSPO – Certified Sustainable Palm Oil

Wanneer een product het keurmerk Certified Sustainable Palm Oil bevat, betekent dit dat minimaal 95% van de palmolie in het product duurzaam is geproduceerd. Palmolie zit bijvoorbeeld verwerkt in margarine, koekjes, snacks, ijs en kant-en-klaar maaltijden. Certified Sustainable Palm Oil is een keurmerk van RSPO (Roundtable for Sustainable Palm Oil). Deze internationale organisatie zet zich in om palmolieteelt wereldwijd duurzamer te maken. Dit omdat door de aanleg van palmolieplantages veel bossen worden gekapt.

Een onafhankelijke geaccrediteerde partij controleert of bedrijven voldoen aan de normen van de RSPO. Meer informatie over RSPO is te vinden op: www.rspo.org

Certified Sustainable Palm Oil implementeren? Wij kunnen je ondersteunen bij het implementeren van de voor jou van toepassing zijnde normelementen van RSPO, zoals de eisen met betrekking tot inkoop en ketenbeheersing. Neem contact met ons op.

© 2019 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
Bureau voor Kwaliteitszorg gaat verder als Normec Quality Assurance

Bureau voor Kwaliteitszorg heet vanaf 1 juli Normec Quality Assurance. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Onze ervaren QA-specialisten ondersteunen u bij implementatie en onderhoud van BRC, FSSC 22000, IFS, ISO 22000 en HACCP. Uw kwaliteit, voedselveiligheid, duurzaamheid en geautomatiseerde QA-oplossingen zijn bij onze professionals in goede handen.

Sluiten