• Nederlands

SQF

SQF (Safe Quality Food) is een in Australië ontwikkeld managementsysteem. Het is een door de GFSI erkende proces- en product certificatie standaard.

De standaard is geschikt voor alle sectoren in de voedingsmiddelen- industrie, van de primaire productie tot en met transport en distributie. Er zijn 35 modules opgesteld, niet alle modules zijn voor alle bedrijven en sectoren van toepassing. Er kan op 3 niveaus gecertificeerd worden. Afhankelijk van de eisen van de klant en de fase van ontwikkeling van het voedselveiligheids- en kwaliteitsmanagementsysteem. Meer informatie over SQF kan je vinden op www.sqfi.com

Wil je de SQF norm implementeren? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om je te informeren.

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
Bureau voor Kwaliteitszorg gaat verder als Normec Quality Assurance

Bureau voor Kwaliteitszorg heet vanaf 1 juli Normec Quality Assurance. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Onze ervaren QA-specialisten ondersteunen u bij implementatie en onderhoud van BRC, FSSC 22000, IFS, ISO 22000 en HACCP. Uw kwaliteit, voedselveiligheid, duurzaamheid en geautomatiseerde QA-oplossingen zijn bij onze professionals in goede handen.

Sluiten