• Nederlands

Over Normec Quality Assurance

Elke dag werken meer dan 50 projectmanagers aan veelzijdige en uitdagende projecten. Wij willen waarde creëren voor de klant door altijd de beste, meest persoonlijke en verrassende zorg te regelen in kwaliteit, voedselveiligheid en duurzaamheid.

Het complete plaatje

Door onze ruime ervaring met projecten in verschillende branches, grootte van organisaties en bedrijfsculturen, beschikken we over een schat aan ervaring en inzicht. Welke eisen er ook gesteld worden aan de kwaliteit of voedselveiligheid van jouw product of product, wij zorgen dat deze eisen worden nageleefd. Precies op het gewenste niveau en deelgebied en volgens het uitgezette tijdspad. Zo ben je bij ons altijd verzekerd van een totaaloplossing.

Onze waarden

Wij staan voor wat we beloven. Dit doen we door gezamenlijke inzet en inbreng van kennis, kunde en ervaring. Wij bieden een lange termijnrelatie door een persoonlijke en flexibele inzet van professionals. Onze kwaliteitsmanagers worden onderdeel van jouw organisatie, maar werken toch zelfstandig en onafhankelijk aan concrete en haalbare oplossingen. Oplossingen die processen en de organisatie altijd naar een hoger niveau tillen. Dit maakt ons een krachtige en unieke partner.

Onze aanpak

Wij zorgen ervoor dat gestelde eisen op het gebied van kwaliteit of voedselveiligheid worden nageleefd. Of het nu gaat om eisen die door je eigen organisatie worden gesteld, vanuit de kwaliteitsstandaarden, je klanten of de eisen vanuit wet- en regelgeving. Wij zorgen voor naleving. Wij werken met onze klanten in de vorm van een partnerschap. Onze aanpak bestaat uit:

  1. Kennismaking
  2. Plan van aanpak
  3. Overeenkomst na akkoord
  4. Selectie vakspecialist
  5. Realisatie project
  6. Tussentijdse evaluatie

Samenwerking met Kader

Door de samenwerking met Kader bieden wij een breder dienstenpakket aan met milieumanagement (ISO 14001), energiemanagement (ISO 50001), duurzaamheid (MVO, CO2), arbomanagement (RI&E, VCA en OHSAS) en informatiebeveiliging (ISO 27001). Voor Kader betekent dit dat zij haar foodklanten nog beter kan bedienen bij kwaliteitssystemen, etiketteren, allergenenbeheersing, gevarenanalyses, QA software en laboratorium.

Samenwerking met PS in foodservice

Via PS in foodservice kan je alle informatie van de producten op één centrale, digitale plek borgen en beschikbaar stellen aan al je groothandels, afnemers in de horeca, zorg, catering en detailhandel en consumenten. Wil je meer weten over PS in foodservice? Bezoek de website van PS in Foodservice.

 

Voor meer informatie kan je contact opnemen via het contactformulier.

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
Bureau voor Kwaliteitszorg gaat verder als Normec Quality Assurance

Bureau voor Kwaliteitszorg heet vanaf 1 juli Normec Quality Assurance. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Onze ervaren QA-specialisten ondersteunen u bij implementatie en onderhoud van BRC, FSSC 22000, IFS, ISO 22000 en HACCP. Uw kwaliteit, voedselveiligheid, duurzaamheid en geautomatiseerde QA-oplossingen zijn bij onze professionals in goede handen.

Sluiten