• Nederlands

Kun jij extra hulp gebruiken bij de Quality Control werkzaamheden?

Loop jij er ook tegen aan dat de kwaliteitsmedewerkers tijd te kort komen voor alle werkzaamheden? Of is het hoog tijd om een keer een frisse blik te laten werpen over alle kwaliteitscontrole (Quality Control) werkzaamheden? Schakel dan de hulp in van onze projectmanagers!

Tijd besparen

Wij weten dat voedselkwaliteit belangrijk is. Maar ook dat het tijd kost om dit allemaal goed op orde te hebben. Om jou een deel van deze tijd te besparen, en zo te zorgen dat jouw QA medewerkers zich op hun eigen werkzaamheden kunnen focussen, is het inschakelen van onze projectmanagers een uitkomst. Zij helpen met diverse soorten werkzaamheden. Denk hierbij aan:

 • Monsternames nemen en deze naar het lab opsturen
 • Kalibraties uitvoeren
 • Klachten afhandelen
 • Blokkadebeheersing
 • Hygiëne inspectie of glas inspectie
 • Registratielijsten controleren
 • Leveranciersbeheersing

Ook het tijdelijk invullen van een vacature is mogelijk. Of een flexibele opdracht. Onze expertise zorgt voor dé verrassende meerwaarde van jouw bedrijf.

De flexibele agenda van Normec Quality Assurance is een pluspunt.
Vitaminesperpost

Frisse, objectieve blik

Het is niet meer dan normaal dat als jouw kwaliteitsmedewerker jarenlang dezelfde inspectieronde loopt, er wel eens wat over het hoofd gezien wordt. Of omdat zaken al jaren op dezelfde manier zijn geregeld. Precies daarom is het goed om een keer een frisse blik te laten werpen over alle kwaliteitswerkzaamheden door iemand die hier objectief naar kijkt. En onze projectmanagers controleren niet alleen, zij geven ook nog eens advies. Een win-win situatie dus.

Deskundig

Je kunt van ons verwachten dat onze projectmanagers kwaliteit leveren. Werkzaamheden worden dan ook efficiënt en deskundig uitgevoerd. Altijd met een objectieve blik.

Normec Quality Assurance is voor ons een vraagbaak op het moment dat wij het niet zeker weten.

Een projectmanager inzetten?

Onze projectmanagers zijn direct inzetbaar. Wacht niet langer en zet meteen een van onze projectmanagers in. Zo verbeter je continu de kwaliteit en voedselveiligheid en tillen we het samen naar een hoger niveau. Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug. Liever zelf contact met ons opnemen? Dat kan ook via 073 553 06 78

Neem direct contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
consultancy quality assurance boxarrow-up

Wat houdt Quality Control in

Quality Control is het identificeren en corrigeren van afwijkingen in producten. Om op die manier de productkwaliteit en voedselveiligheid te waarborgen.

Informatie aanvragen

Waarom Normec Quality Assurance

 • Flexibel inzetbaar
 • Zelfstandig
 • Veel kennis in huis
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
Bureau voor Kwaliteitszorg gaat verder als Normec Quality Assurance

Bureau voor Kwaliteitszorg heet vanaf 1 juli Normec Quality Assurance. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Onze ervaren QA-specialisten ondersteunen u bij implementatie en onderhoud van BRC, FSSC 22000, IFS, ISO 22000 en HACCP. Uw kwaliteit, voedselveiligheid, duurzaamheid en geautomatiseerde QA-oplossingen zijn bij onze professionals in goede handen.

Sluiten