• nl

Quality Assurance

Een goede Quality Assurance is heel belangrijk voor uw organisatie. Er worden steeds hogere eisen gesteld, onder andere door wetgeving, normen en certificeringen. Heeft u behoefte aan advies of wilt u uw kennis vergroten? Wij helpen u graag met het verbeteren van uw kwaliteitssystemen.

Kennis en maatwerk

Wij vormen de verrassende meerwaarde voor uw bedrijf. Onze medewerkers zijn altijd up-to-date wat betreft alle wetswijzigingen en tillen uw QA naar een hoger niveau. Wij signaleren kansen en zwakke punten van uw bedrijf en denken met u mee vooruit. Hierdoor is het mogelijk om maatwerk te leveren dat past bij uw bedrijf. Wij helpen u graag met:

  • Het zoeken naar een passende (GFSI) norm.
  • Implementeren en certificeren van uw kwaliteitssysteem op basis van normen zoals IFS Food, FSSC 22000 en BRC 8.
  • Opstellen van een kwaliteitshandboek en een stappenplan dat past bij uw bedrijf.
  • Continue verbeteren en updaten van het systeem en kwaliteitshandboek.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem voor meer informatie contact met ons op via 073 – 553 06 75 of vul het contactformulier in.

Wij helpen u graag!

© 2019 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
Bureau voor Kwaliteitszorg gaat verder als Normec Quality Assurance

Bureau voor Kwaliteitszorg heet vanaf 1 juli Normec Quality Assurance. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Onze ervaren QA-specialisten ondersteunen u bij implementatie en onderhoud van BRC, FSSC 22000, IFS, ISO 22000 en HACCP. Uw kwaliteit, voedselveiligheid, duurzaamheid en geautomatiseerde QA-oplossingen zijn bij onze professionals in goede handen.

Sluiten